Suunnittelen, rakennan ja julkaisen, olen sun oma #punakynäpaholainen

Henna Eklund

Tiesitkö, että suunniteltu sisältö koukuttaa aina? Olen yrittäjäpariskuntamme monipuolinen ja -taitoinen digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija, joka ei pelkää laittaa käsiään multaan. Suomen kieli, tarinat ja yritysviestit kiehtovat minua. Rakastan kielemme monikäyttöisyyttä ja sitä, kuinka pienillä valinnoilla sen ilmaisuvoimaa voi tehostaa moninkertaiseksi. Sydäntäni lähellä ovat viestintä monimuotoisuudessaan, digitaalinen julkaisutoiminta, visuaalisuus ja tarinallistaminen asiakaslähtöisesti.

 

Osaamisalueitani ovat:

Digitaalinen markkinointi: sosiaalisen median sisällöt, maksettu mainonta sekä fiksusti sanottuna (fs.) markkinointistrategiat ja markkinointisuunnitelmat

Tarinat: asiakastarinat, yritystarinat, kasvutarinat

Verkkosivujen tekstisisällöt + osumatarkkuuden rikastus (fs. seo, hakukoneoptimointi)

Klikkaa lisätietoa
Elentari Oy | Next Level
Elentari Oy | Next Level
Valmennan, koulutan ja autan, olen sun oma #sanansäilä

Petri Eklund

Minut on vanhempieni mukaan ”rokotettu gramofonin neulalla”. Olen ollut pienestä asti puhelias ja halukas esiintymään. Siitä huolimatta olen luonteeltani matemaattinen ihminen ja taipuvainen loogiseen ajatteluun. Tärkein arvoni on uteliaisuus. Ymmärrän paljon yritystoiminnan eri osa-alueista, varsinkin asiantuntijan esiintymistaidoista. Lisäksi pidän sopimuskouluttajana koulutuksia mm. myynnistä, tuotteistamisesta ja taloushallinnosta. Supervoimani on osata esiintymisessä tuoda asiat esille selkeästi ja konkreettisesti. Näin syntyy asiantunteva Sanan Säilä.

 

Osaamisalueitani ovat:

Esiintymisvalmennukset, erityisesti yritysmaailman tarpeisiin.

Kouluttaminen, esiintymiskoulutukset + muut aihealueet

Klikkaa lisätietoa